►► ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΡΙΤΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΌ 10:00 ΕΩΣ 13:00 * ** ►► == ►►
Κοπή Πίτας 2023 στο ATHENSMARRIOTT στις 5 / 2 / 2023 Video Φωτο :
Κοπή Πίτας 2023 στο ATHENSMARRIOTT στις 5 / 2 / 2023 Video :

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Βράβευση χρυσού πρωταθλητή Λευτέρη Πετρούνια

  Την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015, πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση Βράβευσης του Λευτέρη Πετρούνια, γιου των συναδέλφων μας Παναγιώτη Πετρούνια και Σοφίας Μποτσίου, ο οποίος μας έκανε υπερήφανους με την κατάκτηση χρυσού μεταλλίου και την αναδειξή του σε Πρωταθλητή Ευρώπης στους κρίκους, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής.

Από αριστερά ο πατέρας του χρυσού πρωταθλητή Ευρώπης Πετρούνιας Παν. και ακολουθούν ο πρόεδρος του Συλλόγου Συντ/χων Μακρής Παν., ο χρυσός πρωταθλητής Λευτέρης Πετρούνιας και ο Αντ/δρος του Συλλόγου Συντ/χων Στοΐλος Κων. 


Αγαπητέ Λευτέρη,
Με την κορυφαία νίκη σου γέμισες τις καρδιές μας περηφάνια, χαρά και ενθουσιασμό, καταδεικνύοντας ότι κανένας στόχος δεν είναι άπιαστος όταν βασίζεται στο αγωνιστικό φρόνημα, την συστηματική προετοιμασία και τη πίστη στις δυνατότητές του.
Εκ μέρους του Πανελλήνιου Συλλόγου Συνταξιούχων Εκτελωνιστών – ΟΑΕΕ, Δέξου τα συγχαρητήριά μας και ένα μεγάλο μπράβο, τόσο σε σένα και τους προπονητές σου, όσο  και  στους συνάδελφους μας γονείς σου, Παναγιώτη και Σοφία.